Terveysanalyysi

Terveysanalyysi antaa tietoa hyvinvoinnista

Hyvinvointikeskus Leepekka on terveysanalyysien asiantuntija. Toteutamme ammattitaitoiset vitamiinimittaukset ja muut analyysit asiakkaille Turussa ja myös muilla paikkakunnilla.

Terveysanalyysistä on aina hyötyä. Ihmisen elimistö on monimutkainen järjestelmä, joka toimii yksilöllisesti. Ruokavalio ei kerro vielä koko totuutta, vaan ravinnon imeytyminen vaikuttaa merkittävästi. Terveysanalyysimme avulla saat mitattua faktatietoa kehosi ja elimistösi toiminnasta sekä hyvinvoinnista.

Asyra-laite

Asyra-laite antaa terapeutille valtavan määrän informaatiota, jonka pohjalta tehdään tulkintoja. Se on tehokas tapa selvittää, miten keho toimii.

Mittaus perustuu galvaaniseen ihoreaktioon. Se on helppoa, kivutonta ja nopeaa. Asiakkaalle laitetaan testauksen aikana molempiin käsiin anturi. Asyra-mittaus sopii kaikenikäisille ja tapahtuu automaattisesti.

Asyra-laitteella ei kuitenkaan mitata sairauksia, vaan niiden hoidosta vastaa lääkäri!

Mittauksessa voidaan testata muun muassa

  ✔ Ruoka-aineita
  ✔ Hormoneja
  ✔ Raskasmetalleja
  ✔ Emotionaalisia häiriöitä
  ✔ Toksiineja
  ✔ Aineenvaihduntaa

Laajempi testi

Laajempi testi kestää noin 50 minuuttia ja maksaa 90 €. Siinä mitataan esimerkiksi kehon kivennäisaineet, vitamiinit, rasvahapot ja proteiinit. Lisäksi testataan ravintoaineet, jotka saattavat aiheuttavat yliherkkyyksiä suoliston alueelle.

Suppeampi testi

Suppeampi testi kestää 30 minuuttia ja maksaa 60 €. Siinä mitataan kivennäisaineet, vitamiinit ja rasvahapot, tai voidaan testata myös pelkästään ruokayliherkkyydet.

Myös kotiohjeet

Mittauksen jälkeen asiakkaalle annetaan listaus, josta ilmenee havaitut puutteet sekä se, mitkä ruoka-aineet eivät sovi. Lisäksi annamme asiakkaalle oheistuksia mahdollisten puutosten ja vajeiden hoitoon.

Huom työnantaja! Oletko kiinnostunut henkilökuntasi hyvinvoinnista tai ravitsemuksellisesta tilanteesta? Voit tilata mittaukset myös työpaikalle.

Tarpeen mukaan voimme tehdä myös muita testejä ja terveysanalyysejä. Ota yhteyttä ja kysele tarkemmin!

Nyt myös mittaukset Tanita -vaa’alla

tanita-vaaka
Tanita -vaa’alla voit mittauttaa mm. kehosi metabolisen iän sekä paljon muita arvoja erikoishintaan 10€