Asyra bioresonanssi

Tavoitteenani on auttaa ihmisiä saamaan oikeaa tietoa siitä, miten he voivat itse edistää terveyden säilymistä, päivittäistä jaksamista sekä elämänlaadun paranemista. Suurin yksittäinen hyvinvointiin vaikuttava tekijä on itselle sopiva hyvä ja puhdas ravinto – ja sen imeytyminen solutasolle.

Tulokset ja ohjeistukset saa heti mukaansa.

Monipuolinen bioresonanssilaite

Asyra on ns. bioresonanssilaite. Sillä mitataan kehon reaktioita eri informaatiolle ihon sähkönjohtokyvyn avulla. Laiteella voidaan mitata kehon toiminnallista terveyttä hyvin laajasti ja nopeasti!

Asyra sisältää valtavan määrän erilaisia testejä, joilla voidaan saada tietoa siitä mikä kehossa on energeettisesti epätasapainossa mittaushetkellä.

Galvaaniseen ihoreaktioon perustuen (samalla periaatteella kun valhepaljastin) mittauksessa testataan mm. 40 tärkeimpien elinten ja kudosten tasapainotila ja etsitään tasapainoa häiritseviä tekijöitä.

Kehon tasapainoa häiritseviä tekijöitä voivat olla
✔ Emotionaaliset häiriöt
✔ Ympäristöhäiriöt
✔ Ruoka-aineyliherkkyydet
✔ Allergeenit
✔ Vitamiini- ja hivenainepuutteet

Kenelle mittaus sopii?

Asyra-mittaukset sopivat kaikenikäisille – vauvasta vaariin. Mittaus tapahtuu automaattisesti, se on kivuton, nopea ja helppo! Mittauksia ei tehdä raskaana oleville eikä myöskään syöpäpotilaille.

Ota yhteyttä varataksesi aika mittaukseen!

Lue Asyrasta lisää tietoa.